„Није гориво скупо него је ваздух јефтин“

„Није гориво скупо него је ваздух јефтин“

Клуб младих Нове српске демократије Никшић данас је извео перформанс поводом најновијег поскупљења горива.

„Данас смо се ми млади Нове српске демократије, окупили да покажемо режиму да не ћуте сви слојеви друштва на повећање цијена горива, који је удар на свако домаћинство у нашој надасве сиромашној земљи“, саопштио је члан клуба младих НСД Никшић Милош Манојловић.

По много чему каскамо за Европским земљама али по цијени горива рекло би се да је животни стандард  бољи у Црној Гори него у Њемачкој.

„Као што знамо, гориво је најскупље у региону. Цијена дизела у Црној Гори је 1.30€, док у много богатијој Њемачкој износи 1.20€. Сви смо упознати са просјечним зарадама у Црној Гори, које су у већини случајева, незадовољавајуће осим људима који су запослени при министарствима ове владе која управо подиже цијене основних животних потреба. Иако је, данашњи предсједник државе, Мило Ђукановић, прије нешто више од двије године изговорио, сада већ чувено, „Гориво је луксуз“, ми у Новој српској демократији, демантујемо то, и сматрамо да је то једна од најбитнијих потрепштина сваког домаћинства, нагласили су из НСД.

„Ово је нажалост стварност црногорске економије, коју актуелна власт очигледно не жели да промјени, него наставља погубну политику штетну по најугроженије слојеве становништва. Наша омладина, неће ћутати ни на ову ни на једну погрешну одлуку владе. Јер је младост по природи бунтовна, а гдје нема бунтовности, нема ни младости“, закључио је Манојловић.

ИН4С, 03.06.2018.Датум: 03.06.2018
Close
Close