Јочић: Злочинци су се 
                               вратили на мјесто злочина!

Јочић: Злочинци су се вратили на мјесто злочина!

Јутрос су у ниском лету небом изнад Подгорице протутњали авиони НАТО алијансе. За почетак пет. И подсјетили нас живо на 1999. годину када су злочинци савеза смрти сијали ужас широм Црне Горе и Србије. Чињеница да су у питању авиони Италије и Грчке, нама блиских земаља, не умањује ужас који се јавља код свих нас који никада нећемо заборавити „милосрдног анђела“ и његове ескадриле, ракете, осромашени уранијум. Да ли су овог пута надлетјели Мурино, нисам сигурна, а ако јесу, раскрвавиле су још увијек свјеже ране, које уосталом, никада неће зарасти.

Славодобитна најава Ђукановића да смо сада сигурни када смо у НАТО и тврдња да је наше небо сада сигурно, намеће питање од кога Црној Гори пријети опасност. Да није можда опасност од Србије која је редовно дежурни кривац црногорског режима, или пак од чланица НАТО – Хрватске и Албаније чија је полузванична политика стварање Велике Албаније. Хоће ли нас НАТО бранити од мафијашке такозване државе Косово која не крије аспирације на нашу територију, или се Ђукановићев режим већ нагодио са својим пријатељем Тачијем да добровољно преда оно што су на граничним просторима ка Космету главама браниле генерације наших предака. И то није мало, него се припрема усвајање закона да наши војници иду у НАТО мисију на Косово и Метохију и тамо можда погину бранећи „независност и територијални интегритет“ лажне државе и косовске мафијашке власти.

Годину након нелегалног уласка у НАТО алијансу, поставља се шта смо од тога добили осим ових пет злослутних авиона јутрос?!  Јесу ли порасле инвестиције, је ли се смањио криминал на улицама, јесмо ли добили каква средства за одбрану од елементарних непогода, и на крају, колико смо из буџета платили луксуз да будемо члан овог нечасног друштва?!

Наравно, ништа од тога.  

Добио је једино режим Мила Ђукановића и за награду се устоличио на влсти. 

О народу власт и онако нико не брине. 
Датум: 05.06.2018
Close
Close