Вучуровић: Марковић се повио као прут пред 
                                     захтјевима да ЦГ постане избјеглички камп

Вучуровић: Марковић се повио као прут пред захтјевима да ЦГ постане избјеглички камп

Посланик ДФ-а, Јован Вучуровић каже да се “Марковић повио као прут пред захтјевима да Црна Гора постане избјеглички камп и да нас преплаве десетине хиљада миграната”. “Што је неприхватљиво и просто се не смије дозволити, јер Црна Гора нема ни економске ни друге капацитете за једну такву авантуру, која би угрозила безбједност и сигурност грађана”, казао је он.

Најопасније је, тврди Вучуровић, што Марковић не размишља о посљедицама. “И као такав још једном показује да није дорастао функцији коју нажалост покрива, јер отворено гура земљу од 600 000 становника у хаос и нестајање. Са својих граница их враћају Хрватска, Мађарска, Бугарска, и не видим зашто би их прихватила Црна Гора, која је ионако осиромашена и погођена тешком унутрашњом кризом”, навео је посланик ДФ-а.

Вучуровић тврди да “избјегличке кампове неће чак ни Албанија и лажна држава Косово”. “Али хоће марионетска Влада, Сорошева марионета Марковић и послушничке НВО. Да закључим, ДФ је снажно против изградње тих кампова, јер ће угрозити безбједност земље, а ти мигранти ће временом бити све нервознији и склонији насиљу”, тврди посланик ДФ-а.

Вијести, 22.06.2018.Датум: 22.06.2018
Close
Close