Вучуровић: Министар Бошковић 
                                 од бијелог орла до НАТО врапца

Вучуровић: Министар Бошковић од бијелог орла до НАТО врапца

“Случај министра одбране Предрага Бошковић је типична прича о политичким, идеолошким и војним конвертитима, који стално, најмизернијим изјавама, морају да се доказују шефовима, на разним странама, да су издали своја некадашња увјерења и да су спремни да служе. Има у политици у Црној Гори знатан број таквих ликова, нарочито у ДПС-у, али је Бошковић, својим непрестаним “доказивањем”, ипак у јавности препознат као неко ко је искорачио испред конкуренције, и демонстрирао како се од бијелог орла долази до НАТО врапца, казао је посланик ДФ-а Јован Вучуровић.

Просто “плијени” његова стална потреба да правда издају, каква је и слање војника ЦГ у јужну српску покрајину, и то у оквиру окупационих НАТО снага.

“Остаће, свакако, овај министар упамћен по много чему, али ипак највише по изјави да, по њему, ако то нареди НАТО, војска ЦГ треба да учествује и у дејствима и акцијама против Срба и Црногораца на Косову и Метохији, као и по срамној одлуци да не дозволи да се у касарнама војске ЦГ ода пошта нашим војницима који су страдали у агресији НАТО пакта. Узалудно је, зато, једном таквом конвертиту и прелетачевићу причати о традицији, моралу, историји и сличним категоријама, које он и власт којој припада презиру, што су показали у безброј случајева, као приликом признања лажне државе Косово или насилног увлачења ЦГ у НАТО, а све мимо воље грађана. Након таквих одлука, њима је сад свеједно шта год ураде, па и да заједно са НАТО и лидерима терористичке ОВК, Тачијем и Харадинајем, учествују у нападу на Србе и Црногорце на подручју КИМ, што је наговијестио и Бошковић.

Војска ЦГ нема шта да тражи на подручју јужне српске покрајине, у оквиру окупационих НАТО снага, и тим чином ова власт је издала и обрукала Црну Гору. Након промјена, власт ДФ-а ће поништити одлуку о признању лажне државе Косово и тако, како и приличи, отпочети процес моралне и духовне обнове Црне Горе, рекао је Вучуровић.

Борба, 07.07.2018.Датум: 07.07.2018
Close
Close