Драшковић: Ђукановићево отварање новог 
                                      погона „Хемомонта“ представа за грађане

Драшковић: Ђукановићево отварање новог погона „Хемомонта“ представа за грађане

Јавност Црне Горе је имала прилику да се увјери да економска политика актуелног режима одавно садржи све оне елементе који једну државу воде у дужничко ропство и банкрот. Мазање очију грађанима са причама о „спектакуларном“ расту БДП-а и домаће производње, није ништа друго него јефтина пропаганда иза које се крије опште осиромашење народа и економско посрнуће земље. Да је у Црној Гори кулминирала режимска политика трикова и медијских спиновања, доказ је и примјер подгоричког погона фабрике лијекова „Хемомонт“ која припада компанији „Хемофарм“, саопштио је шеф Инфо службе НСД и функционер ДФ Петар Драшковић.

„Погон за производњу стерилних назалних спрејева ‘СНУП’, који је Ђукановић данас ‘тријумфално отворио’, је изграђен прије годину дана, када је и почео да ради, а сада се већ увелико продаје, што недвосмислено потврђује да се ради о једној великој представи за грађане у којој судјелују компанија ‘Хемофарм’ и црногорска власт, зарад убирања јефтиних политичких поена за ДПС.

Док предсједник ДПС отвара већ подобро израубоване и коришћене погоне, дотле премијер са шлемом на глави и бушилицом у рукама напада тунеле на аутопуту према Колашину. И један и други се на тај начин препоручују грађанима као ‘људи са врло конкретним визијама којима ће упослити и отворити перспективе’ оваквој Црној Гори“, казао је Драшковић и нагласио:

„Поставља се више него јасно питање да ли је ово слика успјешног пословања у Црној Гори и економског развоја, која се базира на очигледној обмани грађана Црне Горе?

Нажалост, наша свакодневица је рат кланова на улицама, морално и свако друго људско посрнуће, а овакве дирљиве слике служе само да прикрију нашу ружну стварност и ништа друго“.

ИН4С, 10.07.2018.Датум: 10.07.2018
Close
Close