Вучуровић: Бечић је дио пројекта 
                         смањења процента Срба на попису 2021.

Вучуровић: Бечић је дио пројекта смањења процента Срба на попису 2021.

Као што је упорно минирао протесте ДФ-а у 2015. години, и умјесто са грађанима завршио на преговоре са Милом Ђукановићем, Алекса Бечић, три године касније, истим речником напада ДФ и идеју протеста, овога пута нудећи се Душку Марковићу. Он вјерује да је наклоност Марковића заслужио бројним активностима које су биле усмјерене против многих у опозицији, а нарочито против ДФ-а, на који је ударио заједно са режимом, како би кроз слабљење ДФ-а профитирао ДПС, што је и био план. Уосталом, дјелове те акције против ДФ-а је обзнанио и Бечићев колега из коалиције ,,за 21 вијек", Неђељко Рудовић.

Чињеница је да је Алекса Бечић завјетрину нашао код првог удбаша Црне Горе, и из те позиције се разрачунава са ДФ, и трагикомично је да о повјерењу говори неко ко не вјерује ни самом себи, ко је симбол нелојалности и издаје у опозицији. Познато је да кад желе да прокуну неког лидера и партију кажу - ,,дабогда ти Бечић био портпарол''.

У последње вријеме најзад су почеле јасније да се назиру контуре политике лидера Демократа у идентитетским питањима, и очигледно је да се ни по чему не разликују ставови Бечића од оних које саопштава УРА, Балша Брковић или функционери УРЕ из Свача. Тачније, идентитетску политику Бечића и његове странке усмјеравају екстреми из УРЕ. То је ескалирало уједињеним нападима на српски народ, СПЦ, патријарха и митрополита од стране људи из режима и ,,коалиције за 21. вијек''. И управо је Бечић тај ,,играч'' који има задатак да омогући да режиму што безбезболније прођу законска решења којим би се од СПЦ отели храмови и имовина, а предали псеудорелигиозној организацији тзв. ,,ЦПЦ''. И режиму је за такав пројекат управо био потребан неко из некадашњег Блока за заједничку државу, ко је спреман да изда своје принципе и инфилтрира се у српско бирачко тијело. Уз то, Бечић назива Дритана Абазовића својим братом, што је његово право и ствар њиховог узајамног односа, а тиме очигледно утврђују и принципе своје заједничке политике из Свача.

Али, најподлији задатак лидера Демократа везан је за неке друге процесе који слиједе. Вријеме је да јавност буде упозната са чињеницом да је Бечић дио пројекта који за циљ има да се на попису 2021. смањи проценат Срба и оних који говоре српским језиком. Нимало случајно, овај црногорски Чеда Јовановић прецизно и по упутствима годинама ради на ,,умртвљивању'' српског народа, промоцији дефетизма, летаргије, и пласирању тезе како су идентитетска питања неважна, да Србима не треба да буде битно ко су, шта су, којим језиком говоре, да је положај цркве небитна тема... Са друге стране, исти тај подржава најогавније нападе на српски народ и цркву од стране своје браће из УРЕ. И јасно је да Сорошеви медији снажно подржавају Бечића баш због главног циља – да на попису 2021. године буде што мање Срба и оних који говоре српским језиком.

Ми знамо да је за Алексу Бечића и још неколицину људи из Демократа касно да се растану од своје нове браће, јер су преузели одређене обавезе у амбасади које морају завршити. Међутим, ми се обраћамо Србима који се налазе у Демократској ЦГ, и поручујемо им да је важнија судбина њиховог народа, цркве и језика од сорошевских антисрпских пројеката, а Алекси и екипи нека је срећно братство из Свача.

Сигурни смо да ће Срби из ЦГ одољети притисцима који за циљ имају насилну асимилацију нашег народа. Исто тако, важно је да су препознати и на дјелу ухваћени они бивши Срби који су спремни да за режим, амбасаду и сорошевске пројекте обављају тај прљави антисрпски посао.Датум: 03.08.2018
Close
Close