Радуновић: У Његошевој Црној Гори
                         неки помажу стварање Велике Албаније

Радуновић: У Његошевој Црној Гори неки помажу стварање Велике Албаније

Пећински националисти, фашисти, службени заштитници Срба, професионални опозиционари, радикални елементи, анти-НАТО примитивци, друга стране ДПС медаље… само су неке од формулација које кукавице, које не смију да изговоре ко су и шта су, користе за нас из Фронта, као изговор за прикривање чињенице да им је ЗАБРАЊЕНО да реагују на невиђену дискриминацију српског народа, језика, Цркве…

Неке НВО и медији, који примају наређења са истог мјеста, бодре их, тапшу по раменима и убјеђују да су на правом путу. Бодре њих, али богами и себе. Сваким даном, бар неки од њих, схватају да су отишли предалеко у подршци. Крајњи је моменат да болесна амбиција, коју “малом Наполеону” подгријавају до јуче грађански и национално свјесни медији, престане да буде звијезда водиља њихових уређивачких политика. Пред очима им се ствара Велика Албанија, а они причају о повампираном четништву, великосрпству и 1918, написао се Славен Радуновић, функционер ДФ-а на свом Фејсбук профилу.
Он је поручио “не лажите више ни себе ни нас”.

- Вријеђају нам Митрополита у Свачу, албански предсједник нам се спрда у очи пантомимом из Плава, бришу границу између Албаније и Космета, а ви причате о Дражи.

Можемо да се споримо око много чега… политичари, новинари, грађански активисти, аналитичари, блогери… али, да неко у Његошевој и Николиној Црној Гори (не)свјесно помаже стварање Велике Албаније, окрећући главу на другу страну и правећи се да то не види, а све бавећи се великосрпством, то је недолично, непатриотски и једном ријечју – НЕСОЈСКИ!, написао је Радуновић.

Борба, 03.08.2018.Датум: 03.08.2018
Close
Close