Бечић штеди Цамаја и Колића, а троши Спаса,
                              Кљајића и остале Србе у својим редовима

Бечић штеди Цамаја и Колића, а троши Спаса, Кљајића и остале Србе у својим редовима

Подсјећамо да је читава ова серија саопштења почела нападом Демократа на ДФ због тога што смо изразили незадовољство чињеницом да СДП Ранка Кривокапића, УРА Дритана Абазовића, Демос Миодрага Лекића и Демократе Алексе Бечића нису, као ни владајућа коалиција, потписали нашу иницијативу за сазивање ванредне сједнице о срамном појављивању Ивана Машуловића на прослави Олује. Иако су по питању иницијативе Демократе поступиле потпуно исто као и ДПС, они су кренули са нападима како је ДФ у ствари помогао ДПС-у. Питамо, коме су они помогли тиме што нису потписали нашу иницијативу ?

Није ни чудо да новооткривени Србин у Демократама Кљајић има слично презиме лику из приповјетке Сима Матавуља који је за редовне дотације пшенице пристао да умјесто православца постане унијат. Племенито је од Кљајића што је одмијенио Спаса који је на апаратима од последњих саопштења које му је Бечић наметнуо да потписује и да напада Србе а брани оне који су крвници његовог народа и породице.

Нико из ДФ-а није рекао да нам смета што Марко Милачић сада заступа политику сличну нашој већ управо да нам импонује да је неко као национални Црногорац ко је био у Блоку за независну Црну Гору, препознао у нашој политици оне универзалне вриједности и изабрао да се врати идентитету предака. Нама сметају управо они који попут Спаса или Кљака бирају пут Чеде Јовановића и другарства са пријатељима и подржаваоцима политике Хашима Тачија и Рамуша Харадинаја.

Нико се Уставом из 2007. не зори поносније од Бечића

Кљако би мало требао да се образује и да зна да представници ДФ-а нису могли гласати за устав из 2007. године јер тада ДФ није постојао па га није нико ни заступао. Али би морао да зна да се данас нико поносније са тим уставом не слика и не зори од Алексе Бечића, који се не залаже за промјене истог већ му он у потпуности одговара.

То што нам Дритан Абазовић и Алекса Бечић не сметају када треба заједно покушати срушити ДПС мислим да је смијешно објашњавати. Боље би било да Алекса и Дритан објасне како то да када треба заједно ударити по ДПС-у њима сметају лидери Фронта а нису им сметали преговори са Милом Ђукановићем, Дарком Пајовићем и Ранком Кривокапићем након разбијања протеста и пребијања и хапшења грађана и функционера ДФ-а 2015. године. Демократама није сметало ни да уђу у коалицију са УРА-ом која је била у Влади Мила Ђукановића. Дакле ако вам не сметају аранжмани вашег коалиционог партнера са Милом Ђукановићем, Рамушом Харадинајем и Хашимом Тачијем а сметају вам лидери ДФ-а и предсједник Србије онда је више него јасно на којој сте страни.

Бечић троши своје Србе у Демократама као палидрвца

Не треба заборавити да је предсједник Србије, Александар Вучић, отворио врата РТС-а вашем лидеру, мислећи да је у питању политичар који зна ко је, којим језиком говори и у коју цркву иде, али је Бечић та врата затворио и на та питања одћутао да се не би замјерио адресама у Приштини и Улцињу. То самопорицање Бечића човјека због Бечића политичара говори гдје су сви Срби оставили своје основне принципе кад су се учланили у Демократе и да у Демократама нема мјеста за личности већ само за послушнике. Па је тако Кљако Србин само онда када то треба Бечићу али није Србин од реакције када Нервуз Шаптафи напада митрополита и говори да је Свач албански.

Што се тиче књижица о томе шта је ко о коме причао нека вам Алекса Бечић да своје у којима су многи описи дивљења према Милану Кнежевићу, Предрагу Булатовићу и Срђану Милићу. Тако да све што кажете о њима на вашу главу пада.

На самом крају Алекса Бечић троши своје Србе у Демократама као палидрвца, па жели да после Спаса пошаље и Кљака на апарате, док у јавној полемици штеди предсједника политичког савјета Демократске Црне Горе Стјефана Цамаја и потпредсједника Демократа Џенана Колића. Користи исте методе попут ове власти која је изабрала Гарчевића из Мурина да промовише НАТО пакт. Тако је Бечић избрао несрећног Спаса, чија је породица морала да бјежи од албанских екстремиста у више наврата, да он говори против Срба а брани Дританове и Нервузове пријатеље Тачија и Харадинаја. И зато је Спасо завршио у нокдауну без шансе да се освијести, па је Бечићеву штафету срама преузео да носи Кљајевић- Кљако. Кад он посустане очекујемо Николу Ровчанина и друге ,,Србе'' из Демократа које треба осрамотити тако што ће их натјерати да потписују соапштења у којима треба нападати свој народ а бранити срамни чин Бечићевог солидарисања са Обрадом Мишовим Станишићем и екипом.

Никола Горановић, члан ГО НСДДатум: 10.08.2018
Close
Close