Мандић и Додик: Јединство и слобода 
                                           заједнички циљ свим Србима

Мандић и Додик: Јединство и слобода заједнички циљ свим Србима

На позив предсједника Републике Српске Милорада Додика, лидер Нове српске демократије Андрија Мандић присуствовао је свечаном отварању „Дана Српске у Србији“ у Комбанк дворани у Београду.

Предсједник Мандић је након тога имао и састанак са предсједником Додиком, на ком су заједнички констатовали да Срби из Црне Горе и њихови политички представници треба да одржавају сталну комуникацију са политичарима из Републике Српске, како би заједно унапређивали положај српског народа у Српској, Црној Гори и читавом региону. Јединство и слобода српског народа треба да буду заједнички циљ свим Србима, нагласили су у разговору.

Делегација НСД-а, у чијем саставу је поред Андрије Мандића, био и предсједник Извршног одбора Милутин Ђукановић, сусрела се потом и са Дарком Младићем, сином генерала Ратка Младића. И поред тешке ситуације и сталних међународних притисака на породицу Младић, он је послао посебне поздраве Србима у Црној Гори, позивајући их да буду јединствени и међу собом и са Србима у Српској и Србији, јер овакво тешко стање није одрживо на дуже стазе и да морамо издржати.
Датум: 04.09.2018
Close
Close