Тачи и Ђукановић спремни на све како би 
                                       спријечили идеју политичког обједињавања Срба

Тачи и Ђукановић спремни на све како би спријечили идеју политичког обједињавања Срба

Почасни грађанин Улциња, Хашим Тачи, посјетио је данас предсједника Црне Горе Мила Ђукановића. Премда имају сталну телефонску комуникацију, ипак су морали да се нађу и у четири ока анализирају колику су штету направили предсједнику Србије са својом удруженом акцијом постављања барикада на путевима ка српским селима на Косову и Метохији.

Ова два освједочена српска непријатеља, још од 1999. године заједно координирају многим антисрпским акцијама у региону које за циљ имају дестабилизацију српског народа и држава у којима он живи. Они су кључни покретачи процеса сепарације Црне Горе и Косова и Метохије, а видимо да и даље једнако предано раде да ослабе позиције Србије и у том циљу покушавају да под својом контролом имају предсједника Србије.

Због тога су барикаде били брзи одговор на актуелно понашање Александра Вучића, који је по њиховом плану требао ускоро да призна лажну државу Косово, како би покушали да продукују нове сукобе и дестабилизацију Србије и региона. Видимо да ни Тачију, ни Ђукановићу, не одговара ни најмањи манифест патриотске политике српског предсједника и да су спремни на све како би спријечили да идеја политичког обједињавања Срба у региону заживи. Ова дешавања су константа антисрпског дјеловања режима у коју спада и прослава злочиначке „Олује“ од стране официра Војске Црне Горе.

У сваком случају, видимо да се Тачи, почасни грађанин Улциња и режимски миљеник, слободно шета Црном Гором, док као доказани терориста ОВК не смије у Прешево јер би одмах био ухапшен. Занимљиво је да ова власт хапси као последње криминалце људе из Србије који у Црну Гору долазе поклонички да посјете манастир Острог, а пресуђени терористи са територије Србије попут Тачија се дочекују са највећим почастима.Датум: 11.09.2018
Close
Close