Демократски фронт честитао
                                                                       Додику побједу

Демократски фронт честитао Додику побједу

Демократски фронт честитао је данас побједу Милораду Додику на јуче одржаним изборима у Републици Српској. Честитали су господину Додику на избору за српског члана предсједништва у Босни и Херцеговини као и на побједи кандидата СНСД-а, г-ђе Жељке Цвијановић, на изборима за предсједника Републике Српске.

,,Очигледно су грађани Републике Српске доминантно подржали борбу против Сороша и других недобронамјерних међународних адреса које су се трудиле да вашу опозицију представе као извођаче њихове политике”, наводи се у честитки.

Још се наводи да у Демократском фронту вјерују да ће Милорад Додик у вршењу нове одговорне функције, предводећи српски народ у Републици Српској, урадити све што је у његовој моћи да Срби буду јединствени и заједно и да највећа српска побједа након Другог свјетског рата - стварање и опстанак Републике Српске, неће бити доведена у питање.

У честитки су посебно похвалили однос Милорада Додика према Русији.

“Ви сте се повели примјером најмудријих српских политичара у историји, међу којима се налазе и владари Црне Горе из лозе Петровића, да нисте спремни да одустанете од братског и пријатељског односа према Русији, чак ни по цијену изборног пораза, што су вам грађани Републике Српске, посебно православни хришћани, знали да цијене и управо због тога вам дали у највећем броју своје повјерење.''

На крају саопштења су навели да је господин Додик и до сада правилно разумио тежак положај нашег народа не само на простору гдје је побједио већ и у читавом региону.

,,Зато ћемо се радовати искреној сарадњи коју смо и до сада имали а коју ћемо у будућности још више унапређивати”, закључује се на крају честитке.



Датум: 08.10.2018
Close
Close