Вучуровић: ЕУ подржава Ђукановића,
                                       то само не желе да виде Ханове слуге у опозицији

Вучуровић: ЕУ подржава Ђукановића, то само не желе да виде Ханове слуге у опозицији

Ово је само још једном доказало нешто о чему одавно ДФ говори - Европска унија подржава режим у Црној Гори и персонално Мила Ђукановића, а не опозицију.

Мало ко у опозицији је спреман да интересе властитог народа и земље подреди интересима држава ЕУ, као што то ради Ђукановић. Ипак, недавно су се и у опозицији ипак јавили и такви послушници и бескичмењаци који су спремни да служе и ураде исто што и предсједник ДПС, али Ђукановић има предност у односу на њих, због раних радова, посебно у времену НАТО агресије на СРЈ.

Дакле, колико год ,,европејци'' из дијела опозиције покушавају да продају рог за свијећу, сједница Европског парламента је у парампарчад разбила разне подршке Хана, Орава, и сличних бирократа из Брисела, за које нико не гласа него се ту постављају на основу кључа, као некада у СФРЈ, и у њиховим државама нико не зна ко су у политичком животу, само се нама представљају као велике ,,фирме''.

Они о којима се гласа у државама ЕУ, дакле посланици, су нам послали јасну поруку, и треба да је прихватимо каква јесте, да не лажемо и не варамо поштени свијет у Црној Гори како неко, наводно због тога што је близак геј заједници или бившој посланици Луначек има подршку ЕУ и тамошње администрације.

Зато ДФ позива грађане Црне Горе и опозиционе гласаче да се уздамо у нас и наше интересе, а сви из опозиције, тзв. слободних медија и ,,независних'' НВО који већ одавно машу са наводном подршком Брисела, само обмањују јавност и служе туђим интересима. Много је важније да мислимо о томе шта жели наш гласач у Грбљу, Павином Пољу, Озринићима или Маслинама, него шта жели неки политичар из Брисела који већ дуги низ година снажно подржава онога ко му најбоље служи, а ту позицију најбоље држи Мило Ђукановић.

Вијести, 08.10.2018.Датум: 08.10.2018
Close
Close