Мандић: Напад на Ракетића
                               је и напад на ДФ

Мандић: Напад на Ракетића је и напад на ДФ

Демократски фронт оцјењује да је паљење возила у дворишту Веска Ракетића, предсједника ОО НСД и одборника ДФ у Андријевици, напад не само на њега него и на наш политички савез. Тим очигледно смишљеним и кукавичким чином покушава се опоменути и застрашити наш одборник да не заступа више политику ДФ-а и да се не супротставља локалним тајкунима који желе да напречац зараде новац злоупотребљавајући природне ресурсе који су власништво свих грађана на сјеверу ЦГ. Такође, Ракетић је у свом раду прозивао и криминалне банде, које су сигурно хтјеле да му нанесу зло.

Најоштрије осуђујући овај тежак инцидент, ми у овом тренутку чекамо да се огласе надлежни и да саопште детаље у вези овога напада. Такође, осуђујемо и друге нападе на имовину и живот лица у Црној Гори, који су се десили јуче и претходних дана.

Није наодмет напоменути да ми немамо повјерења у дјелове полиције и тужилаштва, јер су они продужена рука режима у обрачуну са ДФ, али очекујемо да можда неко ипак одлучи да се бави својим послом и пронађе оне који стоје иза напада на Веска Ракетића.

Подсјећам да је прије годину дана у Никшићу запаљен и аутомобил нашег шефа клуба посланика Милутина Ђукановића, и да и поред наших упорних прозивки да се пронађу починиоци, истрага још увијек ,,није дала никакве резултате''.Датум: 28.10.2018
Close
Close