Радуновић: У Русији отворено о злочинима 
                                           Стаљина, а у ЦГ Титу подижу споменик

Радуновић: У Русији отворено о злочинима Стаљина, а у ЦГ Титу подижу споменик

Подсјећам вас да Црна Гора није хтјела, на иницијативу НСД-а, да усвоји Резолуцију којом се позива на међународну осуду злочина које су починили комунистички режими, а коју је још 2006. године усвојила Парламентарна скупштина Савјета Европе. 

Нисам нешто чуо НВО, које углавном воде дјеца комунистичких функционера, да се буне због овог антиевропског и антицивилизацијског чина подгоричког режима. Али сам их чуо да подржавају изградњу споменика Брозу - “јер се у његово вријеме боље живјело”. Ти “борци за људска права” су сметнули с ума стотине хиљада хладнокрвно ликвидираних људи (Зидани Мост, Блајбург...разна “пасја гробља”), робијања због вица, љубоморе или “тек онако”. Заборавили су наши данашњи “европејци” једнопартијски систем, новинску цензуру, инквизиторска суђења....

Нема овај текст везе са Титом. Има везе са лицемјерством у Црној Гори. Има везе са онима који нам свакодневно соле памет о владавини права, људским слободама и западним цивилизацијским вриједностима, а грађанска свијест им је на нивоу учесника слетова Ким Џонг Уна. Пардон, Јосипа Броза Тита. Тринаестопласираног на листи британског Дејли мејла, од двадесет највећих масовних убица 20. вијека.

Извор: ФејсбукДатум: 29.10.2018
Close
Close