Мандић: С Његошем се 
                                 и у Европи може побјеђивати

Мандић: С Његошем се и у Европи може побјеђивати

Користим ову прилику да у име Нове српске демократије и у своје лично име честитам Црвеној звезди побједу над највећим енглеским клубом, Ливерпулом у Лиги шампиона.

Иако су по квалитету и цијенама играча, противници били фаворити, Звезда је показала да на стадиону ,,Рајко Митић'', чувеној Маракани, фаворита нема, ма колико јак противник долазио у госте.

Сјајни навијачи, који су фудбалере Звезде за утакмицу опремили чувеним стиховима највећег српског пјесника, показали су да Срби у Европи, на највећој сцени, у свим областима, у овом случају у спорту, треба да изађу са оним најбољим што имају. Његош, као највеће име наше књижевности, својим стиховима може да нас надахне у свим областима, као што је синоћ надахнуо Делије и фудбалере Звезде против оних који су изашли ,,из грмена великога''. 

Синоћ је показано да се са Његошем може у Европу, и да се са Његошем тамо може побјеђивати. Док у његовој Црној Гори се труде да га избаце из свих школских програма и са свих мјеста. 

Још једном честитамо Црвеној звезди на великој побједи и поручујемо: НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА, НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

Андрија Мандић, предсједник Нове српске демократијеДатум: 07.11.2018
Close
Close