Јочић: Рента-кар интелектуалац и нарко 
                                 европејац обрушио се на Бранку Милић

Јочић: Рента-кар интелектуалац и нарко европејац обрушио се на Бранку Милић

Вук Драшковић, рента-кар интелектуалац и политичар, обожавалац Тита и Мике Шпиљака, потом српски „националиста“ који је пријетио муслиманима да ће откинути руку која понесе зелени барјак, па нарко европејац и интимус Мила Ђукановића, на Јавном сервису у Живој (не)истини, усудио се да нападне особу која је његов истински антипод, саопштила је данас посланик ДФ-а Марина Јочић.

Јочић је исткла, да се обрушио на Бранку Милић што је уточиште од државног прогона, терора и понижавања црногорског режима потражила у својој амбасади која јој, узгред буди речено, за двије године није пружила никакву помоћ осим савјета да призна непостојећу кривицу и тако још више отежа положај осталима оптуженима за монтирани државни удар.

„По обичају, овај освједочени издајник свог народа и плаћеник сваког режима је храбар када је у питању туђа кожа. За себе је имао другачији избор – након разбијања демонстрација у Београду 1991. године, на које је повео неколико десетина хиљада људи, потпрашио је пете и стругнуо у француску амбасаду одакле је одлепршао у Париз, остављајући своје присталице на милост и немилост тадашњој власти“ нагласила је Марина Јочић и додала:

Када се из националисте преко ноћи преобразио у Европејца, пољубио је злочиначку руку Медлин Олбрајт за шта је од пјесника Момира Војводића добио адекватну поруку – боље да је пољубио кобилу под реп.

Ово је само пар примјера његове компетентности да даје политичке оцјене, а има их безброј, подсјетила је Јочић, и нагласила да у сваком народу постоје овакви примјерци људског рода за које би било много боље да су побачени него што су додирнули тло своје земље, и ту би се могао завршити сваки коментар.

Међутим, симптоматично је како Јавни сервис, кога плаћају и Срби из Црне Горе, непогрешиво бира за гостовање у Живој (не)истини овакве безначајне и компромитоване Србе да блате сопствени народ и блиставе примјере храбрости и достојанства каква је Бранка Милић.

Можда није ни чудо што су се острвили на ову незаштићену жену јер је она све оно што нису аутор и гост ове омражене емисије. За разлику од њих, она никога није продала, чак ни за слободу, а камоли за шаку еврића из препуног џепа Мила Ђукановића, истиче Јочић и поручује:

Остала је своја, макар заточена у амбасади своје државе. Шта год у будућности с њом буде, остаће морална громада за ове новинарске и политичке нуле какви су Дарко Шуковић и Вук Драшковић.

ИН4С, 24.11.2018.Датум: 24.11.2018
Close
Close