Радуновић: Бранићемо Милана Кнежевића до
                            краја, позивамо народ да дође испред Скупштине

Радуновић: Бранићемо Милана Кнежевића до краја, позивамо народ да дође испред Скупштине

Присталице ДФ окупиле су се вечерас испред Скупштине Црне Горе у 18 часова, поводом одлуке Апелационог суда да одобри притвор за Небојшу Медојевића и одобри хапшење Милана Кнежевића. Како сазнајемо, у Скупштину је стигао и предсједник Иван Брајовић. Према незваничним информацијама, сумња се да би полиција вечерас могла да уђе у Скупштину, како би ухапсили Милана Кнежевића.

“Има најава да би полиција вечерас могла да уђе у Скупштину да ухапси Кнежевића. Међутим, тако нешто треба да одобри Иван Брајовић, јер никада се није десило да је посланик хапшен у Скупштини", сазнаје Борба.

Како сазнајемо, у Скупштину је стигао и посланик Уједињене Горан Даниловић.

“Мораће на силу да уђу у Скупштину да ухапсе Кнежевића. Ово је отпор неправди. Сјутра од 18 до 20 часова, свакога дана, позивамо грађане да дођу испред Скупштине, али само оне који буду жељели да дођу. Они који сматрају да су угрожени право и правда, нека дођу. Они којима је добро и који мисле да је ово у реду, не требају нам. Да нико не дође борићемо се колико можемо и колико будемо имали снаге. Сви сте добродошли, поручио је Славен Радуновић", посланик ДФ-а.

Навео је и да неће дозволити хапшење Кнежевића, већ да ће пружити отпор.

Борба, 02.12.2018.Датум: 02.12.2018
Close
Close