Мандић: 2019. година великих
                              изазова и промјена

Мандић: 2019. година великих изазова и промјена

Лидер Нове српске демократије и један од лидера Демократског фронта Андрија Мандић оцијенио је да ће година пред нама бити година великих изазова, као и година великих промјена.

Он је на традиционалном Божићном коктелу те партије у Беранама рекао да њихови политички противници који мисле да могу да управљају Црном Гором тако што ће их вријеђати и понижавати, морају да одустану од тога.

“Да одустану и да покушају да кроз неку форму договора успијемо да постигнемо суживот који ће бити потпуно прихватљив свима, како и њима, тако и нама. Овако више не иде”, поручио је Мандић.

Према његовим ријечима мора много тога да се мијења.

“Ја вјерујем да ће ова година бити година великих промјена из простог разлога што јер све што је могло да се употријеби против Демократског фронта и против опозиције употријебљено је. Завршили смо годину у затворима, завршили смо годину прогоном, а онда су и они почели међусобно да се ћерају”, казао је лидер Нове.

Он сматра да се “та ћеранција неће баш тако лијепо завршити за многе”.

“Колико видим по прозивкама ових најновијих људи и тајкуна из Демократске партије социјалиста, много тога ће испливати на површину и дати нама за право све оно што смо тврдили претходних година. Пред нама је година великог изазова. Вјерујем да ћемо и у другим општинама наћи снаге да урадимо што смо урадили у Беранама, а то је да пружимо руку једни другима и да наставимо напријед”, рекао је Мандић.

Божићном скупу Нове у Беранама присустовали су лидери и представници општинских одбора покрета за промјене, Социјалистичке народне партије и Демократске Црне Горе, који заједно са Новом српском демократијом чине локалну власт у овом сјеверном граду.

Вијести, 08.01.2019.Датум: 08.01.2019
Close
Close