Царевић петком отвара врата
                               свог кабинета за све грађане

Царевић петком отвара врата свог кабинета за све грађане

Предсједник Општине Будва, Марко Бато Царевић, отворио је врата свог кабинета за све заинтересоване грађане, које ће примати сваког петка у седмици.

Грађани могу заказати разговор са предсједником, како би поразговарали о проблему који их мучи и заједничким снагама, уколико је то у моћи општине, дођу до рјешења.

„Заиста ћу се потрудити да поред свих обавеза, једном седмично одвојим дан за грађане, како би порпичао са њима о проблемима које они имају„, истакао је Царевић.

Проблеми са којима се грађани јавлају се обично тичу имовинско – правних спорова и запошљавања.

„Углавном људи имају проблеме социјалне природе, као и проблеме запошљавања. Осим тога, велики је број грађана који имају те имовинско – правне спорове. Могу слободно рећи да су Паштровићи и Маини пострадали са имовином задњих 50 година, пуно је ту проблема, гдје им је брутално отимана и никад реално плаћена имовина. Све је то греота и срамота због чега су одређени људи дошли у такву ситуацију„, објашњава он.

Међутим, како је казао, на снази су правне процедуре и закони ове државе.

„Ја нисам спреман да кршим законе, напротив, ту сам да их поштујем, али и да увијек изађемо у сусрет грађанима и урадимо оно што се може урадити„, казао је први човјек Будве.

Странке ће примати петком, осим у изузетним ситуацијама, када ће он бити одсутан.

„Грађани своје проблеме треба да доставе писмено, шефу кабинета, Божу Вавићу и замјенику шефа кабинета, Сањи Војнић, преко наше секретарице, како би се припремили, те што брже реаговали и ријешили тај проблем„, закључио је Царевић.

Извор: РТВ Будва Датум: 28.01.2019
Close
Close