ДФ позвао Мила Ђукановића: Реци ко су двојица
                                         пријатеља из шверца дувана који су ти
                                           гарантовали за милионски кредит!

ДФ позвао Мила Ђукановића: Реци ко су двојица пријатеља из шверца дувана који су ти гарантовали за милионски кредит!


“Позивам јавно Мила Ђукановића да саопшти имена два пријатеља из шверца цигарета који су му гарантовали подизање кредита и дали су му новац како би подигао кредит у Пиреус банци у Лондону. Нека Ђукановић јавно каже ко су та двојица пријатеља”, рекао је Милан Кнежевић, предсједник ДНП-а и функционер ДФ-а на конференцији за штампу.

Један од лидера ДФ-а Андрија Мандић казао је да је шеф режима преко својих послушника из СДТ-а и корумпираног судског вијећа донио нове одлуке против њега и Милана Кнежевића, да се скрене пажња са афере “Коверта”.

“Ограничава нам се слобода кретања, нас су бирали грађани читаве територије Црне Горе, а не само Подгорице. Неко је хтио да нас представи сумњивим типовима, али није успио. Овим потезом се жељела послати опасна порука, не нама двојици, јер смо ми показали шта мислимо о томе. Желе да заплаше грађане, јер он тако гради своју владавину. Али, нити су нас заплашили нити су заплашили грађане”, казао је Мандић.

Овај режим је, тврди он, сатрунуо, све се урушава, комплетан систем пуца по свим шавовима.

“Желим да се извиним академику Матији Бећковићу јер је следеће суботе требало у Београду да му се уручи наше највеће страначко одликовање, орден Марка Даковића. Сада смо спријечени да пођемо у Београд, али се надам да ћемо се ускоро срести са највећим живим српским пјесником”, рекао је он.

Милан Кнежевић је поручио да је Зета којим случајем самостална општина “не бих могао од сад да мрднем из Мојановића”.

“Само Петра Пантова нијесу ухапсили од свих Кнежевића у Мојановићима, али није искључено да неће”, појашњава Кнежевић.

Каже да је патолошка мржња режима кулминирала “јер смо колега Мандић и ја имали сусрете са Александром Вучићем и Владимиром Путином”.

“Умјесто да саслуша Мила Ђукановића, јер је Миго давао новац по његовом налогу, Катнић прави лудачку конструкцију да је Душко Кнежевић финансирао ДПС и ДФ”, саопштио је он.

Ђукановић је, додаје он, створио приватну државу која је угрожена од његових НАТО тајкуна, тужилаца и судија.

“Не постоји та мјера да ће аферу “Коверта” оставити по страни. Нити смо ми заплашени, нити се народ плаши. Сви виде да им је дошао крај”, поручио је Кнежевић.

Борба, 02.02.2019.Датум: 02.02.2019
Close
Close