Вучуровић: Гвозденовић и његови
                                шефови блокирали рад Одбора

Вучуровић: Гвозденовић и његови шефови блокирали рад Одбора

Он је оптужио предсједника Одбора за реформу изборног и другог законодавства Бранимира Гвозденовића да су управо он и, како је рекао, његови шефови блокирали рад тог тијела хапшењем Небојше Медојевића.

“Потпредсједник Скупштине Гвозденовић служи се јефтиним триковима и подвалама јер су управо он и његови шефови блокирали рад Одбора тако што су киднаповали и ухапсили посланика ДФ Небојшу Медојевића, а покушали да ухапсе и посланика Милана Кнежевића. Посебно је сраман био покушај појединаца да представе како то са њима нема везе, него са некима другима, иако је ријеч о измишљотини”,  истакао је Вучуровић.

Јасно је да су политичке монтаже, хапшења, прогони и дискриминација политички терен Ђукановића, Марковића, Гвозденовића и сличних, и у тој атмосфери, и у ситуацији у којој је доказано да је предсједник ДПС-а огрезао у корупцији, а Тужилаштво ништа не ради, тешко да се може радити на побољшању изборног законодавства, а нарочито амбијента за изборе, поручио је Вучуровић.

Он је истакао да се Црна Гора налази вјероватно у највећој кризи у последњих двадесет година, када су, како је рекао, “на видјело изашле коруптивне радње предсједника ДПС-а, других људи из врха режима, као и особа које су са њима повезане, а све уз ћутање заробљеног правосуђа”.

Побједа, 06.02.2019.Датум: 06.02.2019
Close
Close