Вучуровић: “Јавни сервис” својим 
                               лажима врши притисак на грађане

Вучуровић: “Јавни сервис” својим лажима врши притисак на грађане

Руководство такозваног Јавног сервиса се жали на притисак који наводно на њих врши дио медија, политичке партије, НВО… Лаж, додуше очекивана од оних који су хајдучијом посланика криминалног режима отели Савјет РТЦГ, оцијенио је Јован Вучуровић, посланик ДФ-а.
 
Ситуација је потпуно другачија- управо “јавни сервис”, својом полтронском, накарадном, режимском уређивачком политиком вријеђа грађане Црне Горе и врши константни притисак на њих, па је револт народа усмјерен ка том медију оправдан.

“Иако је, по мом мишљењу, и прошли менаџмент имао проблематично понашање, садашње “руководство” је превазишло сва “очекивања”, што је и “нормално” јер је углавном састављено од послушника криминалног режима, који за циљ имају да јавни сервис ставе у службу вође и партије, како је “ред” и “обичај” у диктатурама, каква је и ова којом владају Ђукановић и удбаш Марковић. Сјетимо се, у овом деликатном тренутку, једне од перјаница, слике и прилике Савјета РТЦГ, писца Секуловића, који се у орбиту винуо као аутор капиталног дјела “Премијер побједничког духа”, посвећеног Вођи и његовом генијалном дјелу, казао је Вучуровић.

Чињеница је да је гледаност ТВЦГ на историјском минимуму, а чињеница је и да га плаћају сви грађани Црне Горе.

“Самим тим, исти ти грађани имају пуно право да протестују против јавног сервиса кад је његов рад усмјерен против њиховог интереса, а посебно кад је у служби једног политичког монструма и лоповске дружине, као што је то сада случај. Демократизација и професионализација Јавног сервиса је веома битан сегмент у промјенама које долазе и сад је веома важно константно држати у фокусу то легло режимских подвала, превара и обмана, нагласио је он.

Борба, 20.02.2019.
Датум: 20.02.2019
Close
Close