Мандић: Простирете црвени тепих 
                                     освједоченом терористи Џаферију

Мандић: Простирете црвени тепих освједоченом терористи Џаферију


„Мале државе и мали народи имају права као и велике држави и велики народи. За овакве се одлуке морају изјаснити грађани, па кад нисмо пристали да Црна Гора буде увучена у НАТО, зашто би сада су случају Македоније примјењивали другачије аршине. Они су имали референдум, који није успио али шта то брига оне у Бриселу“, напоменуо је Мандић подсјетивши да је референдум о приступању Македоније у НАТО као и промјени имена у Сјеверна Македонија пропао због бојкота грађана.

„Увијек ће постојати они који ће се борити за права већине, а већина је била против НАТО. Македонци нису за НАТО али се примијенио сличан мотив као у случају Црне Горе. Треба заступати истину па је заступати и данас кад имамоо представнике из Македоније“, напоменуо је он и додао:

Послани. ДФ-а је казао да је Владу Црне Горе, и министра спољних послова Срђана Дармановића важније шта мисле САД и Стејт департмент него њихови грађани.

„Оптужени смо за тероризам и сваки дан се изводи представа, приказујете нас као терористе који су учестовали у непостојећем државном удару. Посебно према Бранки Милић која се лавовски бори за истину. Са друге стране овдје сједи терориста!“

Посланик ДФ-а је реаговао на присуство предсједника Собрања Сјеверне Македоније Талата Џаферија.
„Овај официр овдје (Џафери) је учестовао у ратним сукобима и проглашен терористом и данас ви њему овдје протирете црвени тепих а нас, ваше колеге проглашавате терористима. Срам вас било!

Ево до чега сте догурали Црну Гору! Значи ли то да Црна Гора треба да крене путем Џаферија и пуца и убија људе у Црној Гори да би му неко протирао црвени тепих?

Овај човјек је најпознатији по пуцању на македонске полицајце и македонске војнике!“, нагласио је Мандић.

ИН4С, 01.03.2019.
Датум: 01.03.2019
Close
Close