Вучуровић: Клицање злочиначкој ОВК у Тузима 
                                                 показује исправност политике ДФ 
                                                 о српско-црногорском помирењу

Вучуровић: Клицање злочиначкој ОВК у Тузима показује исправност политике ДФ о српско-црногорском помирењу

Важно је констатовати да се на скупу једног албанског политичког савеза клицало злочиначкој ОВК и да су се вијориле заставе те терористичке организације која је починила бројне монструозне злочине над Србима и Црногорцима на подручју јужне српске покрајине. То нам говори да је идеја тзв. Велике Албаније итекако присутна у Црној Гори, а захваљујући и  ДПС-у који је, обрачунавајући се са српским народом, савезнике проналазио на разним странама, а нарочито међу албанским екстремистима. 

Подсјећам да је врх режима годинама у најбољим односима са лидерима ОВК, партнери су у разним прљавим пословима са Тачијем и Харадинајем, признали су лажну државу Косово, подржавају их да уђу у УНЕСКО и Интерпол... Недавно су у парламенту Црне Горе управо посланици владајуће коалиције аплаудирали Талату Џаферију, бившем припаднику албанских терористичких организација које су дјеловале на подручју Македоније. 

Дакле, ДПС годинама води политику која је издаја Црне Горе и њене традиције, годинама су најобичније марионете неких западних центара моћи, па је за очекивати да је таквима нормално да се усред Црне Горе маше заставама освједочених зликоваца и терориста. Посебно су били срамни покушаји да се минимизира тај тежак инцидент, од онога да се ради о ,,омладини коју су понијеле емоције'' до тога да се ,,подрива грађански концепт државе''.

Добро је што сада сви виде да је грађанима албанске националности у ЦГ много ближи Скадар и њихови сународници него Цетиње, што смо ми знали поодавно. И може се рећи да није проблем у њима, него у нама. Немамо никакве дилеме шта је крајњи циљ такве политике, ДФ о томе говори већ годинама и упозорава јавност, и, између осталог и због тога истрајавамо на српско-црногорском помирењу.

Побједа, 08.03.2019. 

Датум: 08.03.2019
Close
Close