Милутин Ђукановић: Подметачинама Фронту
                                   не могу сакрити свој криминал

Милутин Ђукановић: Подметачинама Фронту не могу сакрити свој криминал

Последњи текст у Побједи, који представља наставак обрачуна мафијашко-криминалне организације, која себе приказује као власт, против ДФ-а, а у којем се објављују банковни рачуни појединих функционера ДФ-а и чланова њихових породица, представља тешко кривично дјело.

Бивша комунистичка сиротиња која је бруталном пљачком земље стекла милионе, авионе и камионе, а шеф режима који је наводно 30 година примао само плату и кратко се бавио бизнисом и читаву милијарду евра, хоће да одређене потпуно легалне трансакције, конверзије новца, репрограме кредита и плаћање кредитним картицама доведе, медијском манипулацијом, у исту раван са њиховим непочинствима.

Функционери ДФ-а и чланови њихових породица покренуће кривични поступак против Побједе и НЛБ банке.

Једини закључак из читаве ове приче може бити, да функционери ДФ-а и њихове породице живе као 90 одсто грађана Црне Горе, а појединци и знатно испод стандарда просјечног грађанина. За то вријеме Мило Ђукановић прави себи маузолеј на Горици који кошта 10 милиона евра а Миго Стијеповић у једној коверти добија већу суму новца од свих суми збирно које је у својим манипулативним текстовима Побједа везала за функционере ДФ-а и чланове њихових породица.

Само људи којима је образ, замијенио доњи дио леђа њиховог господара, могу се служити оваквим подметачинама. Јасно је да су Драшко Ђурановић и Миливоје Катнић своје образе дали под кирију свом господару, који их је смјестио гдје им је и једино мјесто, у нади да ће тако сачувати власт и слободу.

Сви који се служе оваквим манипулацијама морају знати да ће када се успостави владавина права и институције буду независне и слободне, почети преиспитивање њихових банковних рачуна у земљи и иностранству и свако ће добити оно што заслужује.

Милутин Ђукановић, предсједник Клуба посланика ДФ-аДатум: 15.03.2019
Close
Close