Радуновић: НАТО кишобран за Милов криминал

Радуновић: НАТО кишобран за Милов криминал

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић оцијенио је да би усвајање одлуке о приступању НАТО-у у полупразној Скупштини Црне Горе значило да Ђукановићев режим свјесно увлачи земљу у најдубљу могућу кризу.

„Али, њих за то није брига. Њима треба „НАТО кишобран“ да би могли са „стратешким инвеститорима“ несметано да наставе шверц дувана и дроге“, казао је Радуновић.

Он је на свом Фејсбук профилу навео да ратификација протокола у америчком Сенату значи да је улазак Црне Горе у НАТО у складу са америчким националним интересом.

„Не нашим, већ америчким. Нико од сенатора се није позивао на владавину права, снагу војске или високи животни стандард у Црној Гори. Показивање зуба Русији је било основни мотив за америчко „ДА“. И ја то разумијем. То су њихови интереси, њихова политика“, рекао је Радуновић.

Али, додао је он, узимање туђег интереса за кључни аргумент у славодобитном оргијању црногорских званичника и њихових полтрона, најбоље говори о природи овог конвертитског режима и стању свијести у дијелу јавности.

„Народ Црне Горе већински није за чланство у НАТО. Исказани кукавичлук у односу на позиве да се распише референдум, јасна је потврда да су они који одлучују, али и они који ћуте о тој чињеници свјесни да би исти изгубили.  Ако режим ратификује протокол у полупразној Скупштини, значи да свјесно увлачи земљу у најдубљу могућу кризу“, казао је Радуновић.

ИН4С, 30.03.2017.



Датум: 30.03.2017
Close
Close