Мекејн био освједочени противник Срба

Мекејн био освједочени противник Срба

Џон Мекејн је у својој политичкој каријери био освједочени противник српског народа, један од оних који је учествовао у разбијању заједничке државе Србије и Црне Горе, и који је до својих последњих дана покушавао да парадржавну администрацију Албанаца са Косова и Метохије афирмише као државну. Он је такође, на међународној политичкој сцени покушавао да легитимизује срамне методе које ДПС користи за обрачун са политичким противницима, а које подразумијевају прогон, нелегално притварање лидера опозиције и опозиционих функционера и активиста, злоупотребу државних институција у партијске сврхе, хапшење и прогон држављана Србије и стављање српског народа у Црној Гори у подређен положај у односу на друге грађане.

Због свега тога, нас из Нове српске демократије, не вежу лијепа сјећања за овог америчког сенатора, нити осјећај да је он желио добро нашем народу и Црној Гори. Ипак, ми нећемо правити журке и пуштати балоне, као што су то његови политички ученици у Београду, Приштини и Подгорици радили, славећи својевремено смрт Слободана Милошевића. Као странка која баштини принципе православног хришћанства, задњи суд о свакоме, па и о Џону Мекејну, остављамо Свевишњем, па ако се пред лицем Истине спаси и покаје, неће нам бити мрзно и поред утиска да ће до тога тешко доћи.

Упркос томе што је борба у којој се налазимо тешка и притисак на нашу странку и ДФ огроман, ми нашим непријатељима увијек желимо исто што и нама – да се нађу на путу Истине и покајања. Јер знамо да смо, ако нисмо овдје, пред Богом сви једнаки и да ћемо, као што је данас Џон Мекејн, на крају сви доћи Њему на истину. А Џон Мекејн ће се наћи пред судом који је праведан, за разлику од онога у ком се налазе Миливоје Катнић и Сузана Мугоша. И нека му по тој правди и вољи Божијој и буде.



Датум: 26.08.2018
Close
Close