Вучуровић: Патолошки лажов и крпа ДПС-а,
                                                                   Душан Јањић, поново на услузи антисрбима

Вучуровић: Патолошки лажов и крпа ДПС-а, Душан Јањић, поново на услузи антисрбима

Политика обједињавања српског народа у региону, координирана акција са главним адресама српског народа и конкретни потези које ДФ повлачи у борби за права нашег народа и у циљу спречавања дискриминације над Србима у Црној Гори, довели су до ескалације мржње антисрпских кругова, нарочито оних у нашој земљи. Несумњиво је да се црногорски режим налази међу онима који предњаче у антисрпству и који координира таквом политиком у региону. У ту сврху годинама се користе услугама разних опскурних ликова, који су за мало пара спремни на сваку гадост.

Очигледно незадовољни дометима приучених домаћих аналитичара и дежурних антисрба из режимских и независних Сорошевих медија, из црногорске власти поново изнајмљују ,,аналитичаре'' из Београда, међу којима се свакако издваја патолошки лажов и позната крпа ДПС-а Душан Јањић. Овакви издајници нашег народа служе да минимизирају тежак положај Срба у Црној Гори, као и да, за неки ситни новац, облате политичке противнике криминалног режима у Подгорици, као што је ова протува, преко ,,Јавног сервиса'', покушала да то уради ДФ-у и његовим лидерима. Јадно је обављати тако прљав посао, каквим се бави Јањић, односно бити неко ко је на услузи свакој власти, бити рентакар, припејд аналитичар, који служи за специјалне задатке, али сада већ увелико проваљен као лажов, који у јавности служи само за подсмијех и спрдњу. Чак и у ДПС-у збијају шале с њим, говорећи како и није толико скуп, да га ,,бесплатно'' смјештају у неке хотеле ,,Ш'' категорије, хране бајатим рибама и шкољкама, и заливају најјефтинијим вином.

Али, шта рећи за Јавни сервис који плаћају сви грађани Црне Горе, дакле и Срби, а тај медиј, преко Јањића и сличних којима дају простор у ударним информативним емисијама, шири мржњу и обрачунава се са српским народом, ДФ-ом и његовим лидерима. Не очекујемо и не треба нам извињење од РТЦГ* поводом лажи које је изнио Јањић, али констатујемо да се и са тога медија појачава кампања против српског народа и ДФ-а. Додуше, то је кампања која траје у континуитету - и када је на челу ,,јавног сервиса'' била екипа из тзв. грађанске опозиције и сада када је контролу преузео ДПС.

Борба за права српског народа у Црној Гори, као и залагање за његово што чвршће повезивање у региону, наставиће се без обзира на фрустрације црногорске власти и осталих србомрзаца у региону. Наше право је да се повезујемо, сами одлучујемо о својој судбини и да доносимо одлуке које су корисне за наш народ, и то не треба да буде разлог за било чију бригу.

*Интегрална изјава посланика ДФ-а Јована Вучуровића
 коју је Портал РТЦГ цензурисао.




Датум: 07.09.2018
Close
Close