Зоран Радуловић доказао да није независни
новинар, већ да се налази на платном списку Бемакса

Зоран Радуловић доказао да није независни новинар, већ да се налази на платном списку Бемакса

Данашњи снимак у којем наводно независни новинар и заговорник високих моралних вриједности Зоран Радуловић жели да „шутира и скаче по људима“ заправо је оголио праву страну цијеле те гарнитуре „новинара и аналитичара“ коју је спонзорисао и даље спонзорише бивши режим, а који себи дају за право да држе моралне тираде.

Јавност Црне Горе је данас могла да види ту мрачну страну људи који се налазе на платном списку ДПС-а и којима медијски простор на својим телевизијама и порталима дају Бемакс и Генекс. Симптоматично је да на наше поруке помирења добијамо овакве одговоре и не сумњамо да грађани Црне Горе јасно виде да структуре бившег режима на најгнусније начине покушавају да врате нашу земљу у вријеме подјела и мржње. Наравно, ми из Нове српске демократије нећемо дозволити да им то пође за руком.

Драго нам је да се Зоран Радуловић коначно показао у правом свјетлу и да је оголио суштину, а то је да он није никакав независни новинар каквим се представља, него неко ко је и те како на линији са бившим режимом Мила Ђукановића. Не чуди нас такође да је медијски простор Радуловићу дат на телевизији која је отворена новцем Бемакса и Генекса, када се сјетимо да се заправо у руководству те двије фирме највише навијало да се лидери некадашњег Демократског фронта затворе.

На крају очекујемо да се новинарска удружења у Црној Гори огласе и да се чује глас Омбудсмана, јер иако се сви јасно залажемо за слободу говора, ово што смо данас имали прилике да чујемо је отворен говор мржње.


Датум: 27.03.2024.
Close
Close