НСД БД: Јовановић да престане са
огавном кампањом против грађана!

НСД БД: Јовановић да престане са огавном кампањом против грађана!

Позивамо Николу Јовановића да престане са огавном и беспризорном кампањом вријеђања коју ових дана води против листе “За будућност Будве” и грађана који су је подржали, из простог разлога што се све ово ради како би покушао да нас уведе у свађу са некадашњим предсједником ОО НСД Милом Божовићем који се тренутно налази у Спужу.

Нема наивних који не препознају оно што је крајњи циљ и ко је мета његових „анкета” и позива упућених грађанима Будве. У такву полемику и свађу која треба да се обије о главу онога који је притворен нас може тешко увући.

Ту му жељу не можемо испунити из простог разлога што није тајна да је у свакој претходној организацији у којој се налазио радио све што је било у његовој моћи да завади људе како би остварио личну корист. Нажалост, у Будви је успио оно што до тада није полазило за руком било ком другом политичару из Будве, и да завади кумове, браћу и пријатеље.

Ми знамо да ће у недељу када се одржи конститутивна сједница СО Будва Никола Јовановић бити само један од 33 одборника, а то се тешко подноси посебно када сте доведени прије неколике године да будете послуга старим будванским фамилијама, а онда изненада помислите да им можете постати господар.

Паметније би било Николи Јовановићу да након конститутивне сједнице Скупштине у Будви оде до породице Царевић или Божовић како би му нашли неки ангажман у складу са његовим квалификацијама и склоностима него што се брука чак и пред онима који су гласали за листу на чијем је челу био.


Датум: 04.08.2024.
Close
Close