Јован Јоле Вучуровић нови
предсједник Извршног одбора НСД

Јован Јоле Вучуровић нови предсједник Извршног одбора НСД

Данас је у Будви одржана сједница Главног одбора Нове српске демократије са тачком дневног реда - избор Извршног одбора.

За предсједника Извршног одбора једногласно је изабран један од оснивача странке Јован Јоле Вучуровић.

Предсједник Мандић се посебно захвалио досадашњем предсједнику Извршног одбора Милутину Ђукановићу на преданом раду.

Нови предсједник Извршног одбора Јован Вучуровић је истакао да ће нови сазив тог страначког органа изузетну пажњу посветити изборним кампањама, посебно изборима у Будви и Андријевици гдје се очекује побједа коалиција окупљених око НСД. Вучуровић је додао да ће ИО радити на ономе што је зацртано и на скупштини странке - да НСД ускоро буде најјача политичка организација у ЦГ. На самом крају Вучуровић се посебно захвалио досадашњем предсједнику ИО Милутину Ђукановићу.

На сједници је констатована пуна подршка листи За будућност Будве и њеном првом човјеку Младену Микијељу, док су чланови Главног одбора након сједнице разговарали са бројним грађанима Будве.

Нови Извршни одбор НСД чине: Јован Вучуровић, Младен Микијељ, Јован Мићуновић, Наташа Јеврић, Миливоје Крговић, Бранко Кнежевић, Радован Видојевић, Ивана Пантовић, Бојан Струњаш, Мирко Дамјановић, Андрија Бабовић, Предраг Вишњић, Иван Милић, Петар Драшковић, Милош Симуновић.


Датум: 13.04.2024.
Close
Close