Микијељ: Ништа нас не може
зауставити на путу ка побједи!

Микијељ: Ништа нас не може зауставити на путу ка побједи!

Носилац листе “За будућност Будве - Будва отворени град” Младен Микијељ који је окупио широку коалицију, некадашње чланице Демократског фронта - Нову српску демократију, Покрет за промјене и Демократску народну партију, те придобио и Социјалистичку народну партију, као и Уједињену Црну Гору, Праву Црну Гору, Слободну Црну Гору и ДЕМОС, за “Вијести” наводи да свједочимо примитивној кампањи, алудирајући да то ради супротна фракција - Група грађана “Будва наш град” коју предводи актуелни предсједник Скупштине општине Никола Јовановић.

“Кренула је примитивна кампања вријеђања наших истакнутих чланова и колега са политичке сцене за коју сви у граду знају из које кухиње долази и ко оваквим гнусним нападима може да се бави. Наде одређених интересних група да могу бити дио локалне власти распршиле су се након формирања најјачег политичког блока За будућност Будве - Будва отворени град, који чине све освједочене анти ДПС странке... Ко неће бити власт послије избора већ сад је Будванима јасно. ДПС и СДП су опозиција који ће то и остати и са којима нећемо правити никакве договоре. На чему и на којим партнерима ДПС и СДП заснивају свој ентузијазам, грађани лако могу да закључе и саберу ко им је једини могући савезник послије избора како би се опет дочепали власти”, истакао је Микијељ за “Вијести”.

Микијељ упозорава да и поред јавног обраћања да ће поједине групације да воде позитивну кампању, “видимо да се са наново активираних старих налога на друштвеним мрежама поново води бестидна кампања која је почела још прошле године”.

,,Исти су људи мета напада и исти је отрцани и лажни наратив. Намјера им је да лично, засипањем увредама дискредитују појединце, што је најнижи ниво политичке комуникације и најнижи ниво људског понашања уопште, за сваку иоле пристојну и нормалну особу”.

Микијељ је оцијенио да знају ко стоји из налога на друштвеним мрежама, те да је настала паника на двору и да од пристојног начина борбе за остваривање политичких циљева - нема ништа.

Кампања није ни почела, а поједини већ показују право лице, што ће грађани знати да препознају. Већ се на почетку кампање види да од грађанског приступа нема ништа. Објаве на мрежама пуне мржње, личних и хомофобних изјава не само да немају ништа грађанско у себи, већ су и огавне. Грађанска прича је варка не би ли се добила подршка дијела грађана за лични пројекат појединаца како би били на власти... Листа За будућност Будве - Будва отворени град имаће пристојну и отворену кампању усмјерену на све грађане, без обзира на њихову националну, вјерску или било коју другу припадност и лично својство. Наши активисти су посвећени борби за љепшу, бољу и пристојнију Будву. Ми нећемо вријеђати никога, већ ћемо понудити и представити наш програм и оно што можемо да урадимо за Будву и њене грађане како би постала боље мјесто за живот и сигурна лука за пословне активности”.


Датум: 14.04.2024.
Close
Close