НСД НК: Једини ко ће бити
докрајчен у Никшићу је ДПС

НСД НК: Једини ко ће бити докрајчен у Никшићу је ДПС

Наш народ за људе који се ничега не стиде кажу - "да образа немају". У тој народној изреци може се сумирати одговор ДПС-а на наше јутрошње саопштење.

Замислите драги грађани, ДПС некога прозива за партијско запошљавање. Исти они који су водили политику "један запослени четири гласа" прозивају НСД зато што су њени кадрови на руководећим позицијама у ЕПЦГ отворили два нова предузећа која запошљавају на стотине нових радника, махом људи које је ДПС систематски уништавао 30 година, те их довео на руб егзистенције.

Они су својим саопштењем заправо рекли да њих радници никада нису ни интересовали и да они никада не би куповали Жељезару. Напротив, док је била у њиховој надлежности, од 7000 радника тај број су свели на 0.

Не треба јавност подсјећати да одлуке о запошљавању доноси извршни директор и да је баш бивши директор, са којим су наводни синдикалци били задовољни, вршио запошљавања и потрошио оснивачки капитал. Подсјећамо јавност да тај директор није био из редова НСД, као и да наша странка нити у једном одбору директора ЕПЦГ није имала већину.

Фасцинантно је како екипа из ДПС-а мође да сматра да је лош потез да се Жељезара купи за 20 милиона евра, ако по релевантним процјенама та имовина вриједи 52 милиона, у шта не улази прикључак соларних електрана снаге до 60MW, као ни потенцијал за изградњу стамбено-пословног комплекса на земљишту ван круга Жељезаре.

У другој ДПС рубрици - "образа немамо", као наводни успјех у производњи електричне енергије наводе по злу познате мини хидроелектране. Замислите грађани, оне електране које су уништиле биодиверзитет цијелих крајева, ријеке и потоке које су мјештани стотинама година користили као извор живота угурали у цијеви и све то за профит пробране дружине блиске врху ДПС-а и Блажу Ђукановићу.

Прича да је за њихово вријеме нешто изграђено је за рубрику "вјеровали или не". Изградили су ДПС тајкуне, односно политичко крило Кавачког клана које је био наш кључни противник на локалним изборима 2021. Е управо њима су грађани Црне Горе због ваше криминалне политике исплатили 250 милиона евра. Надамо се да ће СДТ коначно преиспитати како је ко добио статус повлашћеног произвођача и они се још диче тиме.

За разлику од вас, наша мисија се базира на изградњи друштва у којем ће сви имати користи. То најбоље показујемо кроз пројекат Солари који је започела ЕПЦГ, који је омогућио сваком грађанину који има услове и жели, да производи електричну енергију и на тај начин оствари приходе. Изградња нових капиталних енергетских постројења је од користи за све грађане ове земље, а не као у вашем случају за привилеговане појединце који не знају куд ће са својим сумњивим капиталом.

Када је у питању ваша параполитичка експозитура и партијска ћелија унутар синдиката ЕПЦГ - Жељезаре поново их позивамо да јавно објаве спискове гласача ДПС о којима говоре, јер су признали да их посједују и да су водили евиденцију. Њихове удбашке методе снимања и ухођења, као и њихови покушаји уцјена неће проћи и вјерујемо да ће око снимака који су истргнути из контекста реаговати и СДТ.

Никшићка клико последњих остатака ДПС-а, је ли вас макар мало срамота од ваших суграђана? Да ли сте заиста спремни да толико вријеђате њихову интелигенцију и још да призивате изборе.

Па ево, у склопу те треће и последње ДПС рубрике "образа немамо" да вам кажемо - једини ко ће бити докрајчен на редовним локалним изборима у Никшићу народне године бићете ви.  Грађани су видјели шта значи када неко домаћински води град и државу. У сваком граду ваша партија се преполовила, а ми вам поручујемо - спремите се за политички потоп и коначни крах вашег криминалног наума.


Датум: 10.06.2024.
Close
Close